Bauelemente

Adresa: Ariceştii Rahtivani, Str. Bruxelles 877A, Prahova ROMÂNIA
Telefon: +40 (244) 406 751
Email:office@bauelemente.ro

Descriere companie

Cu o echipa dinamica in care experienta, imaginatia, calitatea lucrarilor si respectul pentru client sunt atributele resti ale societatii, Bauelemente SRL o sa e un partener sigur si sa ocupe un prim loc pe piata de prefabricate.

Calitatea este garantată de tehnologia de ultimă oră în proiectare, producţie şi montaj. Biroul de proiectare din cadrul soci- etăţii dispune de un număr de peste 10 proiectanţi specializaţi, cu vastă experienţă în domeniu, ind astfel cel mai mare şi perfor- mant din România.

Prefabricatele de beton sunt produse ce se adreseaza unui numar relativ mic de consumatori (constructori) fapt pentru care reteaua de distributie presupune prezenta la targuri de pro l, in cataloage de specialitate si bineinteles un contact direct intre persoane cali cate si cu un grad de pregatire la care doar experienta si competenta pot atuuri pentru a incheia contracte de livrare. Vanzarea elementelor prefabricate se face pe baza unui proces destul de laborios de negocieri care presupune de multe ori analiza proiectului de construire impreuna cu constructorul pentru a gasi solutiile tehnice cele mai e ciente din punct de vedere al respectarii parametrilor tehnici si estetici. Urmeaza productia propriu-zisa, transportul si apoi montajul elementelor conform speci catiilor.
- Punctele forte ale afacerii noastre sunt date de:
- calitatea produselor oferite datorita abordarii productiei cu tehnologiile cele mai avansate din momentul construirii;
- mediul de afaceri propus care va asigura a asistenta tehnica continua clientilor;
- amplasarea fabricii intr-o zona de maxima cerere dat ind potentialul judetului Prahova apropierea de Bucuresti si de alte judete cu o dezvoltare dinamica fapt ce asigura un cost redus de transport.

Scurt istoric

SC Bauelemente SRL a fost in intata la 11 decembrie 2006 cu un scop bine conturat de la in intare si anume de valori care a cererii de produse de beton prefabricat de la productie pana la comercializare catre consumatorul nal (constructorul).

Activitatea societatii presupune suprastructuri pentru hale industriale, cladiri civile, supermarket-uri, s.a.m.d, cu un etaj sau multietajate, precum si inchideri ale acestora:pereti si invelitori din beton sau inchideri usoare.

Produse

Gama de produse oferite de societatea noastra s-a diversi cat in anul 2008 prin productia de stalpi de vita de vie si pomicultura iar in anul 2009 prin productia de grinzi de pod si parapeti (separatori de sens din beton tip NEW JERSEY) . Produsele oferite sunt precedate de servicii de asistenta si consultanta acordata antreprenorului general si proiectantului in vederea luarii deciziei optime.

Dupa cum reiese si din structura organizatorica societatea nu-si propune numai sa le produca si sa le livreze clientului ci isi asuma si responsabilitatea montarii elementelor livrate participand astfel la constructii in mod direct. In consecinta obiectul principal de activitate precizat in statutul societatii si in certi catul de inregistrare la Registrul Comertului este “Fabricarea produselor din beton pentru constructii” activitate incadrata in nomenclatorul CAEN la grupa 2361.

Nevoia rapida de spatii va genera nevoia gasirii unor solutii rapide de proiectare si construire fapt ce va promova constructiile prefabricate care pot oferi solutii nale in mai putin de un an de zile pentru orice volum de contructii.