CHRYSO

Adresa:
Localitatea Aricestii Rahtivani – Tarla 36, Parcela Cc 203, Modulele 2 si 4 (Ploiesti West Park)
Judetul Prahova, Romania
Telefon: +40 244 410588

Descrierea companiei

Infiintata in anul 1942, in Franta, CHRYSO este prezenta astazi in peste 100 de tari, prin cele 20 de subsidiare si prin reteaua internationala de distribuitori.

In cele 4 Centre R&D si in cele 24 de Laboratoare, CHRYSO proiecteaza permanent noi produse si tehnologii care anticipeaza si sustin dezvoltarea pietei constructiilor. Reteaua noastra internationala R&D ne permite sa dezvoltam solutii inovatoare, croite pe nevoile clientilor nostri industriali, de beton si ciment.

Echipa noastra tehnica realizeaza analiza materiilor prime locale si be baza rezultatelor proiecteaza solutiile tehnice.

Oferta de servicii CHRYSO include consultanta, expertiza tehnica si reactivitate. Punem la dispozitia clientilor nostri atat sistemul logistic integrat cat si serviciul de proiectare si instalare de echipamente de depozitare si dozare.

Suntem prezenti in Romania incepand cu anul 2008, iar din anul 2013 CHRYSO Group a decis sa fie prezent in Romania si cu unitate de productie. Astfel unitatea de productie din Romania s-a alaturat celorlalte 28 de fabrici existente la nivel global. Echipa noastra tehnica si de cercetare locala, dezvolta solutii adaptate materiilor prime locale si a nevoilor producatorilor locali de beton prefabricat, beton marfa si ciment, pe baza tehnologiilor inovate in cele 4 Centre R&D din Franta, Turcia, India si Africa de Sud.