CON A

Adresa:
Strada Mihai Viteazu nr. 2B, Șelimbăr, județul Sibiu, ROMÂNIA
Telefon: 0269 560 423

Descrierea companiei

CON-A este una din cele mai mari companii de construcții din țară, cu o experiență pe piață de peste 27 de ani. Compania oferă partenerilor săi întreaga gamă de servicii pentru realizarea proiectelor la timp și la nivelul de calitate solicitat: forță de muncă proprie – peste 850 de angajați proprii, mai mult de 120 de specialiști în construcții (ingineri, proiectanți, arhitecți, etc), echipă de management experimentată, echipamente și utilaje proprii, baze de producție proprii pentru elemente prebaricate din beton și a structurilor metalice, furnizare materiale de construcții, etc. CON-A este partenerul ideal pentru realizarea proiectelor de construcții civile de anvergură, a spațiilor comerciale și de retail, dar în special a proiectelor din zona industrială – ne recomandă în acest sens cele 60 de unități de producție și depozitare realizate de-a lungul anilor.

Procesele de fabricație din ambele fabrici sunt supuse unui control strict guvernat de cerinţele standardelor internaţionale privind calitatea, mediu, sănătatea și securitatea operaţională, produsele realizate având certificate de conformitate pentru controlul producţiei în fabrică emise de organisme de certificare naţionale şi europene.

Scurt istoric

CON-A este un Grup de firme cu capital integral românesc, privat, fondat în martie 1990, ce îl are ca asociat unic și totodată Președinte pe ing. Mircea Bulboacă.

Lider regional în realizarea construcțiilor industriale și civile Performanța CON-A a plasat compania în anul 2017 în topul celor mai mari 10 companii de construcții din România, în funcțiede cifra de afaceri – Locul 4 în domeniul construcțiilor industriale și civile. Acest lucru ne situează pe primul loc în regiune, CON-A fiind cel mai important constructor din Transilvania.

Antreprenoriat general
CALITATE, PROMTITUDINE și EFICIENŢĂ, pentru că dispunem de:

 • Capacitatea logistică și financiară pentru execuţia lucrărilor de construcţii în sistem de antreprenoriat general “Ia cheie”;
 • Echipă tânără de specialiști ce asigură managementul executiv al firmei, capabilă să rezolve cele mai diverse situaţii, cu
  promtitudine și mobilitate în executie;
 • Materiale și tehnologii noi de execuție
 • Muncitori calificaţi pentru execuţia lucrărilor, specializaţi și atestaţi de firmele furnizoare
 • Echipamente și utilaje performante proprii pentru executarea construcţiilor civile, drumurilor și platformelor;
 • Capacități proprii de producție;
 • Laborator de încercări.
  Producţie și montaj structuri prefabricate din beton
  Fabrica de elemente prefabricate din localitatea Mârșa, judeţul Sibiu, are o capacitate de producție de 3000 mc/lună și produce:
 • Elemente liniare de structură: stâlpi și grinzi;
 • Elemente de acoperiș: elemente tip TT și pane;
 • Elemente pentru planșee: tip TT, tip predală;
 • Elemente prefabricate tip Panou din beton pentru inchideri.
 • Elemente de fundaţii: tip pahar, grinzi de fundare;
 • Grinzi precomprimate pentru poduri rutiere.
 • Predale precomprimate pentru poduri rutiere.

 Oţel beton fasonat
Secția de fasonare prelucrează și o capacitate de aprximativ 1.200 tone/lună.

Produsesi servicii

În momentul de faţă CON-A este cel mai important constructor sibian și printre primii constructori din România. CON-A este lider regional în construcţii și ca antreprenor general asigură beneficiarilor săi, prin intermediul firmelor și fabricilor de producție proprii, o gamă largă de servicii: proiectare, consultanță, execuție lucrări, furnizare materiale de construcții, elemente prefabricate și confecții metalice.