Prefbeton – Organizația Patronală a Producătorilor de Prefabricate de Beton din România – a organizat pe 18-19 octombrie 2023, la Iași,  a cincea ediție a conferinței internaționale “Soluții Prefabricate din Beton”.

 

TEMELE PRINCIPALE

Am continuat și în acest an seria discuțiilor pe tema soluțiilor prefabricate din beton. Vorbitori din România și din străinătate au abordat diverse teme actuale sau proiecții către viitor, menite să inspire participanții:
• Go Green – Inovație și sustenabilitate prin elemente prefabricate din beton;
• Soluții pentru evoluția rapidă a infrastructurii de transport – căi ferate, drumuri și aeroporturi;
• Betonul prefabricat – soluția sigură în cazul unor pericole naturale;
• Soluții pentru dezvoltarea rapidă a proiectelor socio-culturale – școli, universități, spitale, proiecte rezidențiale;
• Viitorul betonului prefabricat;

OBIECTIVE

Prefbeton si-a propus, prin acest eveniment, să regrupeze principalii parteneri din industria construcțiilor – producători de prefabricate din beton, proiectanți de structuri, arhitecți, profesori și studenți ai universitatilor de profil, antreprenori generali, dezvoltatori imobiliari, furnizori de echipamente și materiale pentru industria construcțiilor etc.

Ca de fiecare data, am dorit să mobilizăm partenerii din industria construcțiilor pentru a susține piața de elemente prefabricate mari din beton, care a depășit 2 milioane metri cubi în anul 2022 și se află în plină expansiune, ca o recunoaștere a avantajelor majore ale prefabricatelor din beton, printre care calitatea controlată și viteza de montaj, producție continuă pe tot parcursul anului, versatilitate. În plus, structurile prefabricate din beton sunt economice, având preț fix și termen de predare bine definit – parametrii cruciali pentru dezvoltatorii imobiliari.

IMAGINI DE LA EDITIA 2023

Vezi galeria foto 2023

Sumar conferinta