Ferrobeton

Adresa:
Neagoe Basarab, nr. 4, Negoieşti, Com. Brazi, Romania
Telefon: 0 344 100 24

Descrierea companiei

Unul dintre cei mai importanți producători de elemente prefabricate din beton, Ferrobeton România realizează o gamă largă de produse pentru structuri de clădiri, pentru infrastructura rutieră și pentru infrastructura feroviară.

Calitatea execuției are la bază know how-ul extins al echipei și expertiza tehnologica privind producția elementelor prefabricate din beton. Tehnologia de producție utilizată in fabrica Ferrobeton din Negoiești, județul Prahova, permite realizarea de elemente prefabricate puternic comprimate, cu o greutate de peste 100 de tone, precum si turnarea de elemente precomprimate cu o lungime foarte mare, de până la 60 m.
Importanța acordată siguranței în muncă, integritatea în afaceri și dezvoltarea de parteneriate durabile sunt elemente definitorii pentru echipa Ferrobeton.

 

Scurt istoric

Grupul CRH este unul din liderii mondiali din domeniul producției de materiale de construcții, cu peste 76 000 de angajați și operațiuni în 29 de țări.

Continuând cei 45 de ani de experiență, începând din luna august 2022, cu unități de producție de elemente prefabricate în Deva și Oradea, Simbeton SRL s-a alăturat grupului de companii CRH în România, alături de Romcim SA, Elpreco SA si Ferrobeton România SRL.

Produse

Portofoliul Ferrobeton cuprinde: 

  • Prefabricate din beton pentru structuri de clădiri industriale si spatii logistice
  • Prefabricate din beton pentru infrastructura rutieră, cum ar fi grinzi pentru poduri, elemente pentru podețe și alte elemente speciale pentru lucrări de drumuri
  • Prefabricate din beton pentru infrastructura feroviară, spre exemplu elemente pentru poduri si podețe de cale ferată
  • Prefabricate din beton pentru infrastructura energetica: stâlpi centrifugați și stâlpi vibrați pentru linii electrice aeriene

 Activitatea de producție se desfășoară prin respectarea unor procese operaționale stricte, conform cerinţelor standardelor europene privind calitatea, mediul, sănătatea și securitatea muncii.

 

Oferta de produse este completată de servicii de consiliere tehnică, proiectare, transport și montaj al elementelor prefabricate produse de Ferrobeton România.