LEMACONS

Adresa: Agricola Cardas nr 1-3, Galati
Telefon: +40 336 401 564 Fax: +40 336 401 567
Email: office@lemacons.ro, www.lemacons.ro

Descriere companie

Descoperiți excelența în construcții cu LEMACONS S.R.L! 

Cu o experiență de peste 14 ani, societatea LEMACONS S.R.L. se distinge ca o firmă cu capital privat românesc dedicată construcțiilor de înaltă calitate. Echipa noastră de management și execuție este alcătuită din profesioniști si personal autorizat cu o vastă experiență și pregătire, specializați în lucrări de construcție precum: 

  • Construcții industriale
  • Construcții edilitare
  • Construcții civile
  • Construcții centrale eoliene
  • Construcții spații comerciale
  • Autostrăzi, drumuri – poduri
  • Utilaje de construcții 

Prin expertiza și resursele acumulate prestăm lucrări si servicii de calitate in domeniul construcțiilor si produselor pentru construcții

  • Producție de betoane
  • Prefabricate din beton
  • Agregate de balastieră

Performanța noastră remarcabilă se bazează pe aplicarea principiilor unui sistem de management certificat de Organismul de Certificare Certind, conform standardelor SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015, SR ISO 45001:2018. 

Începând cu proiecte de amploare redusă, am câștigat încrederea clienților datorită calității execuției și angajamentului nostru pentru fiecare lucrare in parte. Capacitatea noastră de adaptare la schimbările continue din piață și la cerințele clienților, ne-a permis să gestionăm lucrări cu grad sporit de dificultate, utilizând tehnologii și materiale inovatoare.

LEMACONS S.R.L. dispune de resurse adecvate pentru a atinge obiectivele referitoare la calitate. Capacitatea noastră de a satisface cerințele sistemului de management integrat este evaluată în mod constant. 

Descoperiți LEMACONS S.R.L. și resursele noastre de bază pentru proiectul dumneavoastră de construcții! 

Personalul nostru, atestat de Inspectoratul de Stat în Construcții, acoperă toate categoriile necesare, inclusiv responsabili tehnici cu execuția în domenii precum construcții de drumuri, poduri, tunele, metrouri, construcții civile și industriale, rețele edilitare, instalatii electrice, și multe altele. Avem personal autorizat ANRE pentru proiectare si execuție instalații electrice, pentru execuție instalații de utilizare a gazelor naturale, manageri de proiect, experți în achiziții publice și ingineri specializați pentru a asigura succesul fiecărui proiect. 

Parcul nostru auto și utilajele din dotare, precum autobasculante, excavatoare, autogredere, cilindri compactori, finisoare de asfalt și multe altele, reflectă angajamentul nostru față de performanță și eficiență în șantierele de construcții.

Laboratorul nostru de analize și încercări în construcții, precum și bazele noastre de producție, inclusiv stații de betoane și sortare, balastiere, demonstrează angajamentul nostru față de calitate și fata de controlul riguros al proceselor. 

Elemente prefabricate din beton pentru infrastructura rutieră si hidrotehnică:

LEMACONS S.R.L. acoperă o gamă variată de elemente prefabricate din beton necesare în infrastructura rutieră. Grinzile utilizate la construcția podurilor sunt realizate la comanda clientului, pe bază de proiect de execuție întocmit fie de client, fie de către echipa noastră de specialiști. Producem elemente care fac parte din următoarele ansamble: prefabricate din beton si elemente pentru poduri.

Toate acestea sunt realizate în conformitate cu standardul european SR EN 15050 + A1:2012, fiind certificate de către Organismul de Certificare Certind S.A. pentru controlul producției în fabrică. Aceste prefabricate din beton sunt esențiale în construirea suprastructurilor (poduri, podețe și pasaje) și permit circulația convoaielor rutiere conform încărcărilor specificate în Eurocod. 

Cu LEMACONS SRL, aveti garanția unor soluții de încredere pentru proiectele dumneavoastră de infrastructură.