SIDEROM STEEL

Adresa:
42, Drumul Intre Tarlale Street, Bucharest
Telefon: 021.20.90.247

Descrierea companiei

Grupul Sidenor reprezintă divizia de producție, procesare și comercializare a oțelului din cadrul grupului de societăți Viohalco.

La înființarea societății Viohalco Sanitas în 1962, ca punct de pornire, după o evoluție reușită de peste 55 de ani, Grupul Sidenor s-a dezvoltat ca fiind cel mai mare producător de produse lungi din oțel din Balcani, și unul dintre cei mai mari din sud-estul Europei.

Grupul Sidenor deține 34 de filiale și coordonează în paralel nouă puncte de producție în Grecia, Bulgaria, Fyrom, Australia și România.

Produsele din oțel ale grupului Sidenor acoperă un spectru larg de nevoi ale piețelor internaționale. Poziția sa de lider a fost obținută prin dedicarea acestuia în domeniul produselor de înaltă calitate, inovație continuă, investiții permanente în echipamente avansate tehnologic, rețeaua de vânzări și distribuție aflată în continuă expansiune, precum și prin prestarea de servicii integrate de asistență pentru clienți, atât în Balcani cât și la nivel internațional.

În materie de inovație, Grupul Sidenor introduce in premiera pe piața din România noile sisteme de armare industrializate – plasă sudată Sidefit, plasă îndoită Sidebent, carcase tridimensionale de etrieri Sidefor, gama de produse patentate Sidenor.