SIMBETON

Adresa:
Str. Uzinelor nr. 12, 410605 Oradea, judeţul Bihor
Telefon: +40 359 315 111, +40 359 315 137

Descriere companie

Simbeton a luat ființă in anul 2001 prin divizarea Simcor, In anul 2022 Simbeton și Macon au agreat realizarea unei fuziuni care privește activitatea de producție a prefabricatelor din beton, prin transmiterea Diviziei de Prefabricate Macon către Simbeton.
Astfel, business-ul Simbeton dispune acum de două unități de producție a prefabricatelor din beton, una la Deva și una în Oradea.

Ambele unități de producție dispun de dotare tehnologică completă pentru producerea unor prefabricate din beton în conformitate cu normele europene în vigoare. Sunt dotate cu stații de betoane automatizate, care asigură producerea unei game variate de clase de beton, cu secții de armături și laboratoare proprii de încercări care asigură efectuarea de verificări și încercări necesare atestării conformității produselor fabricate cu normativele în vigoare.

Preocuparea continuă pentru adaptarea produselor la așteptările și nevoile partenerilor, identificarea celor mai bune soluții pentru aceștia, profesionalismul, seriozitatea, dezvoltarea și implicarea sunt elemente de bază în activitatea noastră.

Produse

Portofoliul nostru de elemente prefabricate din beton cuprinde următoarele categorii:

  • elemente prefabricate pentru structuri clădiri
  • elemente prefabricate din beton pentru infrastructura rutieră (grinzi pentru poduri, elemente pentru podețe, alte elemente pentru lucrări de drumuri)
  • elemente prefabricate din beton pentru infrastructura feroviară (elemente pentru poduri si podețe de cale ferată, stâlpi din beton pentru iluminat, produse omologate AFER)
  • stâlpi din beton pentru linii electrice aeriene (gamă diversificată de stâlpi centrifugați și stâlpi vibrați)

 Elementele prefabricate din beton din oferta curenta sunt certificate CE de către SRAC CERT pentru controlul producției în fabrică.

Oferta de produse este completată de servicii de consultanță tehnică, proiectare, transport și montaj al elementelor prefabricate, care se pot asigura la solicitarea clientului.

Mai multe detalii despre oferta noastră de prefabricate din beton și proiectele de referință puteți afla de pe www.simbeton.ro .