SOMACO GRUP PREFABRICATE

Adresa:
Str. Biharia, NR. 67-77, Etaj 2, Bucuresti Sector 1, Romania
Telefon: 031 425 45 77
Email: office@somaco.ro

Descriere companie

Grupul de firme Somaco reunește societățile Somaco Grup Prefabricate SRL, deține 5 fabrici pentru prefabricate din beton la Buzău, Roman, Teiuș, Târgoviște și Timișoara și o fabrică unde se produce sistemul de zidărie și termoizolație din BCA – la Adjud.

Cu o cifră de afaceri de peste 50 milioane euro, grupul de firme Somaco este unul dintre cei mai mari producători de prefabricate din beton utilizate în domeniul infrastructurii rutiere, electrice și de apă canal, precum și al construcției centrelor comerciale, halelor logistice sau de producţie din țară. Deasemenea, Somaco este unul dintre cei mari producători de beton celular autoclavizat (BCA) din țară, liderul pieței din regiunea Moldova.

Scurt istoric

Istoria noastra incepe la Roman, in anul 1954, odata cu fondarea uneia dintre primele fabrici de prefabricate din beton din Romania. Astazi detinem 6 fabrici, astfel incat sa asiguram o gama de produse in continua crestere, adaptata nevoilor clientilor, o calitate superioara a produselor si serviciilor, precum si o acoperire nationala a proiectelor de constructii.

Produse

Portofoliul de produse Somaco este generos, permitand fabricarea unei game largi de elemente prefabricate din beton:

  • elemente prefabricate din beton pentru structuri la cheie: fundatii pahar din beton, stalpi prefabricati din beton, grinzi si pane prefabricate din beton, pereti din beton, elemente de planseu, piloti din beton armat. La cerere, Somaco poate produce si alte elemente prefabricate din beton pentru structuri la cheie, conform proiectului beneficiarului.
  • elemente prefabricate din beton pentru infrastructura electrica – clasica sau alternativa: stalpi din beton pentru linii electrice aeriene (L.E.A.), Casute din beton armat pentru posturi de transformare, Camine de tragere pentru linii electrice subterane (L.E.S.)
  • elemente prefabricate din beton pentru infrastructura rutiera – elemente prefabricate din beton pentru infrastructura rutiera mare (elemente atipice) precum si pentru poduri si podete: grinzi de pod din beton armat, aripi de pod din beton armat, elemente de podet din beton armat, dale din beton precomprimat, elevatii din beton armat.
  • sisteme de canalizare din beton – camine, tuburi, guri scurgere, bazine prefabricate
  • sistemul DELTABLOC® de dispozitive de protectie la drumuri