Star Trading

Adresa:
Albota, str Dambovnic nr 9, Judet Arges
Telefon: (0248) 60 60 70

Descrierea companiei

Activitatea noastra de baza o constituie productia de elemente prefabricate din beton armat si precomprimat.
In acest sens dispunem de o sectie de productie noua dotata cu echipamente si utilaje de ultima generatie si personal specializat pentru acest tip de activitate.
Acoperim toata gama de produse necesare realizarii structurilor din beton de la elemente de fundatie, elemente liniare de structura, elemente de planseu si acoperis, pereti prefabricati, scari prefabricate etc utilizate toate pentru productia de hale industriale, pana la grinzi de pod si alte elemente de infrastructura necesare in realizarea de structuri pentru drumuri si poduri. Deasemenea am dezvoltat un sistem de realizare a locuintelor (case, blocuri, locuinte modulare etc) din pereti exclusiv prefabricate.

Scurt istoric

Societatea STAR TRADING IMPEX a fost înfiinţată în 1993, avand ca obiect principal de activitate: construcţii civile şi industriale/lucrări de construcţii ale altor proiecte inginereşti/lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor.
Misiunea societatii este: orientarea catre client – prin satisfacerea si depasirea asteptarilor acestuia, de a fi cunoscuta pentru produsele si serviciile accesibile si de calitate, pentru executarea de lucrari provocatoare, mentinand relatii benefice cu toate partile interesate.

Produse

  • HALE INDUSTRIALE
    Solutia perfecta pentru proiecte industriale ‘la cheie’ cum ar fi cladiri de birouri, unitati de productie sau centre logistice.
  • INFRASTRUCTURI RUTIERE
    Capacitate de producere grinzi de pod cu inaltimi cuprinse intre 0.4m – 2,10m si deschideri de pana la 41m.
  • CLADIRI REZIDENTIALE
    Solutii la cheie, acoperind fiecare etapa, de la proiectare, executie, montaj sau antrepriza generala.