TERVA CONSTRUCTION

Adresa:
Strada Sânzienei, 507705 Ghimbav, Romania
Telefon: +4 0372 611 575

Descrierea companiei

Terwa este o companie cu peste  20 de ani de experiență în producția de componente metalice pentru construcții și industria prefabricată. Terwa utilizează cea mai recentă tehnologie și a dezvoltat parteneriate pe termen lung cu companii din întreaga lume.

În fiecare an, fabrica noastră din Ghimbav, Brașov livrează clienților noștri din întreaga lume volume mari de produse. Structura modulară a firmei Terwa îi permite să se adapteze în mod constant la tendințele actuale ale pieței. Terwa și-a depășit competiția datorită unui mod flexibil de lucru și a produselor personalizate care țin cont pe deplin de nevoile partenerilor noștri.

Terwa se definește ca producător de calitate, compania este certificată ISO 9001: 2015 de către Lloyd’s Register. Calitatea produselor noastre este monitorizată constant pe parcursul întregului proces de producție și de către laboratoarele internaționale specializate.

Terwa se ocupă de întregul proces de fabricare a unui produs, de la concept și de la proiectare până la servicii post-vânzare. Acest lucru ne permite să ne adaptăm la orice cerințe și să satisfacem nevoile clienților noștri. Cele mai importante sarcini ale departamentelor de proiectare și dezvoltare sunt de a crea noi produse și de a îmbunătăți produsele existente, care se potrivesc cerințelor industriei de construcții și prefabricate cu cele mai recente provocări tehnice adoptate cu soluții inovatoare.