PREFAB

Adresa: Str. Bucuresti, Nr. 396, Judetul Calarasi
Telefon: 0242/31.17.15
Email: office@prefab.ro

Descriere companie

Misiunea Prefab: Să devină un lider regional in domeniul de activitate.

Valorile de bază:

  • Integritate
  • Onestitate
  • Transparenţă
  • Eficienţă
  • Performanţă

Brandul “PREFAB”este un nume de referinţă în domeniul producătorilor de materiale pentru construcţii din România. Experiența, tinerețea și profesionalismul își dau mâna în cadrul colectivului nostru, în incercarea de a satisface cele mai exigente cereri ale clienților noștri.

Scurt istoric

Prefab SA s-a înfiinţat în anul 1967, cu scopul de a răspunde celor mai exigente cerinte din piaţa materialelor pentru constructii civile, industriale şi agricole. În cei aproape 50 de ani  de existenţă, societatea a acumulat o vastă experienţă, fiind unul dintre cei mai mari producatori nationali in domeniu.

În anul 1998 societatea PREFAB S.A. a fost privatizată prin cumpărarea pachetului majoritar de acţiuni de către ROMERICA INTERNAŢIONAL Bucureşti.  PREFAB S.A. deţine 99,9% din pachetul de acţiuni al societăţii PREFAB ÎNVEST şi este acţionar unic al societăţii PREFAB BG Silistra Bulgaria.

Baza de productie se afla in Calarasi si se desfasoara  pe o suprfaţă de peste 38 hectare. In functie de activitatea de productie, fabrica este organizata  în mai multe sucursale.